Ansatte i Lerøy

Lerøy-samarbeid gir fantastiske muligheter

Lerøy har vært en av våre aller viktigste støttespiller de siste 10 årene.

Med sine ledere og ansatte går de mann av huset under Toppidrettsveka hvert eneste år.


I tillegg stiller de med nærmere 200 ansatte, som løper motbakkeløpet Kvilhaugen Opp, før de benker seg på tribunen og skaper stor stemning med sin tilstedeværelse under finalen i Trondheim.
De siste årene har Lerøy skjenket oss tribuneanlegg, som har gjort at vi har kunnet tilby gratis orkesterplass til nærmere 2000 tilskuere under finalen. Dette byr de på i år også.


I fjor tok Lerøy initiativ til å få på plass et skikkelig langløp (rulleski) på Hitra, som en del av Toppidrettsveka. De inviterte store deler av næringslivet på Hitra, representanter fra Hitra kommune og noen rivjern fra frivilligheten på Hitra.Som en følge av dette initiativet har vi nå fått med oss Hitra kommune, MOWI, frivilligheten og Lerøy på en kraftsatsing, som gjør det mulig å realisere et 45 km. langløp på Hitra.Langløpet vil bli direktesendt på NRK i beste sendetid og blir den første øvelsen i årets utgave av Toppidrettsveka.


Tusen takk til Lerøy for det gode samarbeidet, tilliten og at dere ser muligheter sammen med oss.


Foto: fra venstre Harald Fladseth (Toppidrettsveka), May Renate Settemsdal (Toppidrettsveka), Wenke Jobotn (Lerøy) og Sven Amund Fjeldvær (Lerøy).