PÅMELDING TOPPIDRETTSVEKA 2021 ER ÅPNET

Viktig informasjon angående påmelding og deltakerbegrensning.

Velkommen til Toppidrettsveka 2021 som består av langløp klassisk på Hitra, motbakkerenn skøyting / staking (man velger enten skøyting eller staking i to ulike starter) og sprint skøyting på Aure, samt skiathlon i Knyken skisenter. Oppdaterte administrative bestemmelser ligger her.

Legg spesielt spesielt merke til deltakerbegrensninger for juniorer. 


Senior

Det åpnes for fri påmelding, men det vil bli satt et tak på antall deltakere som gjør at smittevern og utøvernes sikkerhet blir ivaretatt. Eventuell rangering vil bli basert på gjeldende FIS punkter. På Hitra og på stakedistansen Brekka Opp vil også sammenlagtstillingen i Ski Classics bli en del av rangeringen.
Det er mulig å melde seg på alle 4 distanser. Da velger man henholdsvis «Kvinner fellesstart klassisk» eller «Herrer fellesstart klassisk». Påmelding her.

 

Junior

Det er juniorklasse K19/20 og M19/20 på motbakkerennet Brekka Opp. Her kan man velge stake- eller skøytedistansen. Det er satt en begrensning på totalt 20 damer og 20 menn. NSF juniorlandslag er sikret deltakelse. Rangering utover det vil basere seg på gjeldende FIS punkter. Se oppdatert rangering her. De 3 beste fra stakekonkurransen og de 3 beste fra skøytekonkurransen i både dame-herreklassen på motbakkerennet er kvalifisert til å gå skiathlon i Knyken sammen med seniorene.

Ta kontakt på telefon 95021058 eller e-post hvis noe skulle være uklart. 

 

Vel møtt til årets skifest! ☺️

 

Foto: Martin Riseth / Toppidrettsveka