TOPPIDRETTSVEKA SOMMERSKISKOLE

Trondheim sommerskiskole blir til Toppidrettsveka sommerskiskole!

Trondhjems Skiklub har i en årrekke arrangert Trondheim sommerskiskole. Fra og med 2022 slår vi oss sammen og Trondheim sommerskiskole blir omdøpt til Toppidrettsveka sommerskiskole. Sammen ønsker vi å skape unike opplevelser for flest mulig barn i aktivitet. Det vil bli flere spennende aktiviteter på neste års sommerskiskole, med blant annet en supersprint like før Toppidrettsveka i Granåsen i starter!

 

Vi i Toppidrettsveka elsker skisport! Derfor har vi alltid vært opptatt av å bidra sterkt til rekrutteringen og bredden innen skisporten. Det Trondhjems Skiklub har fått til med sin skiskole er intet mindre enn imponerende. Vi kjenner oss veldig igjen med det sterke fokuset skiklubben har på kvalitet. Når muligheten om et samarbeid var det ikke nødvendig å tenke seg om to ganger, og vi ser veldig fram til å arrangere Toppidrettsveka Sommerskiskole sammen med Trondhjems Skiklub.

 

Toppidrettsveka sommerskiskole er for alle mellom 10-16 år og vil bli avholdt 26-28 august 2022. Påmelding åpner 15.12 kl. 12:00

 

MER INFORMASJON OG PÅMELDING HER